Erhverv

Nymindegab Kro – www.nymindegabkro.dk

Højt på klittens top finder du Nymindegab Kro – lige ved Vesterhavets kant. I Nymindegab er der højt til himlen og langt til horisonten. Her mødes himmel og hav i et væld af nuancer, og her indrammer de grågrønne klitter de blanke klitsøer, hvor svømmefugle boltrer sig. Midt i denne storslående vestjyske natur har kroen i århundred været samlingspunkt. Det er den stadig, og vi vil gerne byde dig velkommen i dette sjældne, men smukke stykke Vestjylland.

Vesterhavsvej 327, 6830 Nr. Nebel – 7528 9211


 

Nymindegab Camping – www.nymindegab.dk-camp.dk

En sand naturperle lige ved Vestkysten og Ringkøbing Fjord.
Pladsen ligger direkte ved Blåbjerg Klitplantage og derfor har vi masser af læ og skønne hyggekroge i naturen.

Lyngtoften 12, 6830 Nr. Nebel – 7528 9183Nymindegab Museum – www.vardemuseum.dk/nymindegab

Nymindegab museum er et museum om Vestkysten, arkæologi og historie, illustreret gennem ca. 200 samtidige kunstværker, malet af nogle af Danmarks bedste malere.
Er du til familiehygge eller kunstinteresseret? Nymindegab Museum favner bredt, og byder alle velkomne til en god oplevelse.

Vesterhavsvej 294, 6830 Nr. Nebel –  7525 5544


 

Nymindegab Snedker & Tømrerforretning – www.nyst.dk

Nymindegab Snedker- og Tømrerforretning ApS er en lille tømrervirksomhed med store kompetencer inden for træarbejde.

Vi løser et væld af forskelligartede opgaver. Fra reparation af gamle døre, vinduer og paneler til opsætning af vægge, lofter og karme. Fra de små og detaljerige træarbejder til de store linjer, når huset skal udbygges eller ombygges.

Vores virksomhed har i mange år betjent en fast kundekreds, der med glæde lader os klare de forskellige tømreropgaver, der skal løses i boligen, som årene går.Vores kalender er altid åben for nye kunder, som ønsker fagligt kompetente håndværkere og foretrækker en virksomhed, hvor mester selv tager telefonen.

Krogen 2, 6830 Nr. Nebel – 2028 2286