Pølsekursus på Nymindegab Kro

Pølsekursus på Nymindegab Kro

29/4 kl. 10:00 – 16:00

Program:
Velkomst.
Kort om hygiejne vedr. pølsefremstilling.
Varekundskab og hvilke få ting man behøver for at starte op med at lave egne pølser. Man behøver ikke investere tusindvis af kroner for at starte op, det kan man gøre når man har fundet ud af man er blevet bidt af det. Anders fortæller hvordan man kan starte op for få kroner. Teori og praksis ang. bindefars og derefter fremstiller vi sammen forskellige kogepølser, grillpølser.

Pølserne vi fremstiller er bl.a frankfurter, kødpølse og brunchpølse. Vi gennemgår hvordan de forskellige produkter tørres, skoldes og røges. Smagning af vores pølsevarer. Kurset bliver afholdt i samarbejde med Nymindegab Kro og Nymindegab Græsningslaug, som har fået Anders Pølsemager fra Selvforsyningsskolen i Thy til at undervise os i

pølsefremstilling. Anders er uddannet slagter og har undervist i pølsemageri i mange år.
https://klardigselv.wordpress.com/

Kursusafgift 350, kr. som inkluderer: Instruktør, kaffe og brød samt Kroen´s kartoffelsalat som vi kan spise til vores fremstillede pølser (drikkevare købes).

Der er begrænset pladser, 16 stk. og tilmeldingen er først til mølle. Tilmelding til pia@jessens.dk inden den 21. april 2017.